آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,558
تعداد مشاهده مقاله42,483,017
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,248,105
هدایتی‌فرد, مسعود, میری, سید محمد. (1396). تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 57-72. doi: 10.22092/isfj.2017.113923
مسعود هدایتی‌فرد; سید محمد میری. "تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 57-72. doi: 10.22092/isfj.2017.113923
هدایتی‌فرد, مسعود, میری, سید محمد. (1396). 'تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 57-72. doi: 10.22092/isfj.2017.113923
هدایتی‌فرد, مسعود, میری, سید محمد. تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روش‌های پخت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 57-72. doi: 10.22092/isfj.2017.113923


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب