آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,558
تعداد مشاهده مقاله42,482,574
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,247,538
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
رضا اسماعیل زاده کناری; محمد علی سحری; زهره حمیدی اصفهانی. "مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1382, 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. (1382). 'مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697
اسماعیل زاده کناری, رضا, سحری, محمد علی, حمیدی اصفهانی, زهره. مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1382; 12(4): 13-28. doi: 10.22092/isfj.2004.113697


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب