ضیایی, سامان, ثمرههاشمی, خدیجه, ثمرههاشمی, سیدامجد. (1396). بررسی مولفههای موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 119-127. doi: 10.22092/isfj.2017.113527
سامان ضیایی; خدیجه ثمرههاشمی; سیدامجد ثمرههاشمی. "بررسی مولفههای موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1396, 119-127. doi: 10.22092/isfj.2017.113527
ضیایی, سامان, ثمرههاشمی, خدیجه, ثمرههاشمی, سیدامجد. (1396). 'بررسی مولفههای موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 119-127. doi: 10.22092/isfj.2017.113527
ضیایی, سامان, ثمرههاشمی, خدیجه, ثمرههاشمی, سیدامجد. بررسی مولفههای موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(3): 119-127. doi: 10.22092/isfj.2017.113527