آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,056
تعداد مشاهده مقاله28,279,792
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,266,967
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), 46-58.
حبیب نیک نقش; مسعود هدایتی فرد; عبدالصمد کرامت. "تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, تابستان 96, 1396, 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). 'تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), pp. 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 2(تابستان 96): 46-58.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب