آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,032
تعداد مقالات33,934
تعداد مشاهده مقاله45,311,629
تعداد دریافت فایل اصل مقاله63,693,797
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), 46-58.
حبیب نیک نقش; مسعود هدایتی فرد; عبدالصمد کرامت. "تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, تابستان 96, 1396, 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. (1396). 'تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(تابستان 96), pp. 46-58.
نیک نقش, حبیب, هدایتی فرد, مسعود, کرامت, عبدالصمد. تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 2(تابستان 96): 46-58.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب