آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,759
تعداد مقالات31,390
تعداد مشاهده مقاله34,435,403
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,017,830
طباطبائی وکیلی, صالح, زیدی, رقیه, مموئی, مرتضی, میرزاده, خلیل. (1396). بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 233-242. doi: 10.22092/asj.2017.113278
صالح طباطبائی وکیلی; رقیه زیدی; مرتضی مموئی; خلیل میرزاده. "بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 233-242. doi: 10.22092/asj.2017.113278
طباطبائی وکیلی, صالح, زیدی, رقیه, مموئی, مرتضی, میرزاده, خلیل. (1396). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 233-242. doi: 10.22092/asj.2017.113278
طباطبائی وکیلی, صالح, زیدی, رقیه, مموئی, مرتضی, میرزاده, خلیل. بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 233-242. doi: 10.22092/asj.2017.113278


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب