آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,666,635
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,589,467
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
حسین نوراللهی; محمد جواد آگاه; امان اله صلح جو; محمدرضا هاشمی; مجید هاشمی. "تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب