آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,835
تعداد مقالات32,192
تعداد مشاهده مقاله41,029,150
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,289,002
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
حسین نوراللهی; محمد جواد آگاه; امان اله صلح جو; محمدرضا هاشمی; مجید هاشمی. "تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب