آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,929
تعداد مقالات33,057
تعداد مشاهده مقاله43,660,197
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,154,373
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
حسین نوراللهی; محمد جواد آگاه; امان اله صلح جو; محمدرضا هاشمی; مجید هاشمی. "تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب