آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,053
تعداد مشاهده مقاله28,168,965
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,253,172
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
حسین نوراللهی; محمد جواد آگاه; امان اله صلح جو; محمدرضا هاشمی; مجید هاشمی. "تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 115, 1396, 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(115), pp. 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265
نوراللهی, حسین, آگاه, محمد جواد, صلح جو, امان اله, هاشمی, محمدرضا, هاشمی, مجید. تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(115): 69-78. doi: 10.22092/asj.2017.113265


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب