. (1377). بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3.4), 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
. "بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 3.4, 1377, 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
. (1377). 'بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(3.4), pp. 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
. بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1377; 11(3.4): 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947