آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,828
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,917
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
وثیقه السادات میرباقری; سعید مشکینی; حامد غفاری فارسانی; مهدی نادری فارسانی; مرتضی بهره مند. "تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1396, 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 33(3): 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب