آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,063
تعداد مقالات34,188
تعداد مشاهده مقاله46,853,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,831,758
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
وثیقه السادات میرباقری; سعید مشکینی; حامد غفاری فارسانی; مهدی نادری فارسانی; مرتضی بهره مند. "تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1396, 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 33(3): 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب