آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,417,001
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,193,354
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
وثیقه السادات میرباقری; سعید مشکینی; حامد غفاری فارسانی; مهدی نادری فارسانی; مرتضی بهره مند. "تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1396, 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908
میرباقری, وثیقه السادات, مشکینی, سعید, غفاری فارسانی, حامد, نادری فارسانی, مهدی, بهره مند, مرتضی. تأثیر سطوح مختلف اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) در جیره غذایی بر بهبود شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی خون و ترکیب‌های بدنی ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 33(3): 350-360. doi: 10.22092/ijmapr.2017.108627.1908


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب