فضائلی, حسن. (1376). اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
حسن فضائلی. "اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 1, 1376, 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
فضائلی, حسن. (1376). 'اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), pp. 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
فضائلی, حسن. اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1376; 10(1): 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780