. (1379). تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
. "تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1379, 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
. (1379). 'تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
. تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1379; 13(2): 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717