آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,017,427
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,928,382
تاج الدین, بهجت. (1374). تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
بهجت تاج الدین. "تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1374, 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. (1374). 'تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 8(4): 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب