آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,001,948
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,329,430
تاج الدین, بهجت. (1374). تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
بهجت تاج الدین. "تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1374, 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. (1374). 'تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
تاج الدین, بهجت. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 8(4): 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب