آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد, نظریان, عباس. (1374). تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز، لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), 85-90. doi: 10.22092/vj.1995.112636
ثریا آذرنیا; محمدرضا احسانی; سید احمد میرهادی; عباس نظریان. "تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز، لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1374, 85-90. doi: 10.22092/vj.1995.112636
آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد, نظریان, عباس. (1374). 'تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز، لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. 85-90. doi: 10.22092/vj.1995.112636
آذرنیا, ثریا, احسانی, محمدرضا, میرهادی, سید احمد, نظریان, عباس. تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز، لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1374; 8(3): 85-90. doi: 10.22092/vj.1995.112636