خیاط, احمد. (1373). بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
احمد خیاط. "بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1373, 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
خیاط, احمد. (1373). 'بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
خیاط, احمد. بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1373; 7(4): 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575