. (1380). بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
. "بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1380, 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
. (1380). 'بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
. بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1380; 14(1): 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345