. (1387). تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 2-7.
. "تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1387, 2-7.
. (1387). 'تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 2-7.
. تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(3): 2-7.