اکبرینیا, احمد. (1370). تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
احمد اکبرینیا. "تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1370, 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
اکبرینیا, احمد. (1370). 'تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
اکبرینیا, احمد. تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1370; 4(1): 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096