. (1386). بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), 144-149.
. "بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 3, 1386, 144-149.
. (1386). 'بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), pp. 144-149.
. بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 20(3): 144-149.