. (1393). مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
. "مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1393, 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
. (1393). 'مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
. مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(3): 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457