. (1387). بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 183-192.
. "بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1387, 183-192.
. (1387). 'بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 183-192.
. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(1): 183-192.