. (1387). بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 74-80.
. "بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1387, 74-80.
. (1387). 'بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 74-80.
. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(1): 74-80.