. (1387). مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 197-199.
. "مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1387, 197-199.
. (1387). 'مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 197-199.
. مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(2): 197-199.