. (1387). بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 45-51.
. "بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1387, 45-51.
. (1387). 'بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 45-51.
. بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(2): 45-51.