اداره کل پشتیبانی لاین آرین (1382). راهنمای مدیریت پرورش جوجه گوشتی آرین. زمستان.تهران.
آگاه، م.ج.، نوراللهی، ح. و هاشمی، م. ر. (1383). تأثیر خوراک دادن پلت شده و آردی بر عملکرد جوجههای گوشتی. دومین کنگره علوم دام و آبزیان کشور. 26-27 اردیبهشت ماه 1386. موسسه علوم دامی کشور. ص 1565-1569.
افشار، [v1] م.، لطف الهیان، ه.، اسکندرشیری، ن و نفیسی، م.(1387). بررسی تأثیر آنزیمRovabio Exel بر انرژی قابل سوخت و ساز جیرههای غذایی بر پایه جو یا گندم و عملکرد جوجه های گوشتی. سازمان تحقیقات و آموزش وزارت کشاورزی. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع استان تهران.
بیرانوند، م.ح.، یاراحمدی، ب و یعقوبفر، ا.(1389). بررسی مدیریت پرورش در مزارع جوجههای گوشتی استان لرستان. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور.
بیگی بندرآبادی، م.(1378)[v2] . ارزیابی اثر عوامل مختلف تولید در بهرهوری مرغداریهای گوشتی منطقه قم. سازمان تحقیقات و آموزش وزارت کشاورزی. مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام قم.
بیگی بندرآبادی، م.، هاشمی، م و لطفالهیان، ه.(1380). بررسی اثرات سطوح مختلف چربی شکل جیره و جنس جوجهها بر روی عملکرد جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی. سومین سمینار پژوهشی تغذیه دام و طیور کشور. 15 شهریور 1380. موسسه تحقیقات علوم دامی.کرج.
زمانی، ف.،کرمی، م.، فتحی، ع و مظاهری تهرانی، م.(1383). ارزیابی عملکرد تولیدی و اقتصادی واحدهای مرغداری گوشتی استان چهار محال و بختیاری. اولین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور. 12 شهریور 1383. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران.کرج. ص 9-10.
سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل.(1393). معاونت بهبود تولیدات دامی. واحد طرح و برنامه.آمار عملکرد امور دام استان اردبیل. اردبیل.
سمیع، ع.ا.(1383). استراتژیهای تغذیه در قرن 21. اولین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور. 10 الی 12 شهریور 1383. دانشگاه تهران. ص 15.
خمیسآبادی، ح.، پورحسابی، ق.، لطفالهیان، ه. و یعقوبفر، ا.(1387). بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور.
Aho, P.W. (2002). Introduction to the US chicken meat industry.5th ed.D.D.Bell and W.D.Weaver .Ir.ed. Kluwer Publishing, Norwell, MS.
ArborAcresPlusBroiler(2012)AshatchedPerformance.http://tpfile.tcavs.tc.edu.tw/teacher/20311/set/..\教學資源\AA-BroilerPerfObj2012R1.pdf
Aert, J. M., Cangar, S., Vranken, E. and Berckmans, D. (2007). Online Growth Control as an Advance in Broiler Farm Management Faculty of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Belgium and published in Poultry Science, Volume 86.
Aviagen. (2009). Broiler Performance Objective.Ross.June.www.aviagen.com.
Baghoyan, L. (2006). Determination of Energy-Protein Ratio (EPR) in broilers diet in southern climate environment. Faculty of animal husbandry and veterinary. Armenian Agrarian State Univearsity.
Cave, N. A. (1985). The effect of intermittent light on carcass quality feed efficiency, and growth of broiler. Poultry Science. 60: 956-960.
Cobb-Vantress. ( 2008[v3] ). Broiler Management Guide. www.Cobb-Vantress.com. Agust.
Jahan, M. S., Asaduzzaman, M., and Sarkar, A. K.( 2006) . Performance of broiler fed on mash, pellet and crumble. International Journal of Poultry Science, 5 (3):265-270.
Karcher, D.(2009). Managing nutrients in poultry diets. Mishigan State University. Extension.
Lee Cartwright, A.(2003 .(Nutrition and feeding of show poultry.Texas Agriculture Extention Service.Texas University.
Lohmann Meat Broiler Stock Performance Objectives. 2007. June.
Leeson, S. and Summers, J. D. (2008). Commercial Poultry Nutrition. 3 rd edition. Department of Animal and Poultry ScienceUniversity of Guelph, Ontario, Canada Nottingham University Press.