آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,435,775
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,502,049
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
شعله کیانی; سید کمال کاظمی تبار; غلامعلی رنجبر; نادعلی بابائیان جلودار; محمد نوروزی. "تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1388, 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). 'تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 25(2): 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب