آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله47,994,521
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,920,143
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
شعله کیانی; سید کمال کاظمی تبار; غلامعلی رنجبر; نادعلی بابائیان جلودار; محمد نوروزی. "تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1388, 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). 'تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 25(2): 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب