کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
شعله کیانی; سید کمال کاظمی تبار; غلامعلی رنجبر; نادعلی بابائیان جلودار; محمد نوروزی. "تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1388, 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. (1388). 'تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999
کیانی, شعله, کاظمی تبار, سید کمال, رنجبر, غلامعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نوروزی, محمد. تجزیه ژنتیکی صفات درجه حرارت ژلاتینه شدن و میزان آمیلوز در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 25(2): 231-243. doi: 10.22092/spij.2017.110999