آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,077
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,690
ارزانی, کاظم, اخلاقی امیری, نگین. (1379). اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L). سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 450-459. doi: 10.22092/spij.2017.110918
کاظم ارزانی; نگین اخلاقی امیری. "اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1379, 450-459. doi: 10.22092/spij.2017.110918
ارزانی, کاظم, اخلاقی امیری, نگین. (1379). 'اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 450-459. doi: 10.22092/spij.2017.110918
ارزانی, کاظم, اخلاقی امیری, نگین. اثر اکسین های 2,4-D و نفتالین استیک اسید (NAA) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو (.Citrus unshiu L). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1379; 16(4): 450-459. doi: 10.22092/spij.2017.110918


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب