بحرایی صدیقه, . (1379). بررسی گندم های دوروم از نظر خواص کیفی آرد و خلوص ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای پروتئین های ذخیره بذر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 192-209. doi: 10.22092/spij.2017.110895
بحرایی صدیقه. "بررسی گندم های دوروم از نظر خواص کیفی آرد و خلوص ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای پروتئین های ذخیره بذر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1379, 192-209. doi: 10.22092/spij.2017.110895
بحرایی صدیقه, . (1379). 'بررسی گندم های دوروم از نظر خواص کیفی آرد و خلوص ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای پروتئین های ذخیره بذر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 192-209. doi: 10.22092/spij.2017.110895
بحرایی صدیقه, . بررسی گندم های دوروم از نظر خواص کیفی آرد و خلوص ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای پروتئین های ذخیره بذر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1379; 16(2): 192-209. doi: 10.22092/spij.2017.110895