گودرزی اله, کرم اله. (1386). بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 75-85. doi: 10.22092/spij.2017.110711
کرم اله گودرزی اله. "بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1386, 75-85. doi: 10.22092/spij.2017.110711
گودرزی اله, کرم اله. (1386). 'بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 75-85. doi: 10.22092/spij.2017.110711
گودرزی اله, کرم اله. بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 23(1): 75-85. doi: 10.22092/spij.2017.110711