اصغری, ربابه, آجودانی, فروزان. (1393). بررسی آنتیاکسیدانهای روغن زیتون و تغییرات آنها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 115-118. doi: 10.22092/sppj.2017.110540
ربابه اصغری; فروزان آجودانی. "بررسی آنتیاکسیدانهای روغن زیتون و تغییرات آنها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1393, 115-118. doi: 10.22092/sppj.2017.110540
اصغری, ربابه, آجودانی, فروزان. (1393). 'بررسی آنتیاکسیدانهای روغن زیتون و تغییرات آنها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 115-118. doi: 10.22092/sppj.2017.110540
اصغری, ربابه, آجودانی, فروزان. بررسی آنتیاکسیدانهای روغن زیتون و تغییرات آنها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 30(1): 115-118. doi: 10.22092/sppj.2017.110540