حیدری, مجید, ابوطالبی, عبدالحسین, کرمی, محمدجواد, محمدی, عبدالحسین. (1390). اثر اسید جیبرلیک، حلقهبرداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 373-377. doi: 10.22092/sppj.2017.110443
مجید حیدری; عبدالحسین ابوطالبی; محمدجواد کرمی; عبدالحسین محمدی. "اثر اسید جیبرلیک، حلقهبرداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1390, 373-377. doi: 10.22092/sppj.2017.110443
حیدری, مجید, ابوطالبی, عبدالحسین, کرمی, محمدجواد, محمدی, عبدالحسین. (1390). 'اثر اسید جیبرلیک، حلقهبرداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 373-377. doi: 10.22092/sppj.2017.110443
حیدری, مجید, ابوطالبی, عبدالحسین, کرمی, محمدجواد, محمدی, عبدالحسین. اثر اسید جیبرلیک، حلقهبرداری، تنک حبه و خوشه بر خصوصیات میوه انگور رقم یاقوتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 27(3): 373-377. doi: 10.22092/sppj.2017.110443