خزائی, فرودعلی, اعتباریان, حسنرضا, روستائی, علی, علیزاده, علی. (1389). مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوههای سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 419-433. doi: 10.22092/sppj.2017.110417
فرودعلی خزائی; حسنرضا اعتباریان; علی روستائی; علی علیزاده. "مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوههای سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1389, 419-433. doi: 10.22092/sppj.2017.110417
خزائی, فرودعلی, اعتباریان, حسنرضا, روستائی, علی, علیزاده, علی. (1389). 'مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوههای سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 419-433. doi: 10.22092/sppj.2017.110417
خزائی, فرودعلی, اعتباریان, حسنرضا, روستائی, علی, علیزاده, علی. مطالعه میزان تغییرات آنزیم پراکسیداز و فنل کل در میوههای سیب رقم زرد تیمار شده با باکتری آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens و قارچPenicillium expansum عامل کپک آبی سیب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(4): 419-433. doi: 10.22092/sppj.2017.110417