مرتضوی, سید نجم الدین, ربی انگورانی, حسین, خدادادی, محسن. (1389). اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 359-363. doi: 10.22092/sppj.2017.110413
سید نجم الدین مرتضوی; حسین ربی انگورانی; محسن خدادادی. "اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1389, 359-363. doi: 10.22092/sppj.2017.110413
مرتضوی, سید نجم الدین, ربی انگورانی, حسین, خدادادی, محسن. (1389). 'اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 359-363. doi: 10.22092/sppj.2017.110413
مرتضوی, سید نجم الدین, ربی انگورانی, حسین, خدادادی, محسن. اثر مصرف ساکارز و کلرور کلسیم بر کیفیت ماندگاری گل شاخه بریده رز رقم وارلون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 26(3): 359-363. doi: 10.22092/sppj.2017.110413