آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,781
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,903
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
الهه عزیزی; سکینه یگانه; فرید فیروزبخش; خسرو جانی خلیلی. "بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1396, 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(1): 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب