آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,210,872
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,563,129
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
الهه عزیزی; سکینه یگانه; فرید فیروزبخش; خسرو جانی خلیلی. "بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1396, 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. (1396). 'بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333
عزیزی, الهه, یگانه, سکینه, فیروزبخش, فرید, جانی خلیلی, خسرو. بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(1): 93-109. doi: 10.22092/isfj.2017.110333


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب