آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,983
تعداد مشاهده مقاله45,730,980
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,177,416
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
گلریز دیبا; شهلا جمیلی; احسان رمضانی فرد. "بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). 'بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب