آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,048
تعداد مقالات34,077
تعداد مشاهده مقاله46,504,292
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,558,908
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
گلریز دیبا; شهلا جمیلی; احسان رمضانی فرد. "بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. (1395). 'بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300
دیبا, گلریز, جمیلی, شهلا, رمضانی فرد, احسان. بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 77-86. doi: 10.22092/isfj.2017.110300


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب