عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. (1395). بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
ارسلان عدنانی; شعله درویشی; خسرو محمدی. "بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 4, 1395, 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. (1395). 'بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(4), pp. 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297
عدنانی, ارسلان, درویشی, شعله, محمدی, خسرو. بررسی اثر عصاره بره موم(Propolis) کردستان بر ویژگیهای بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(4): 41-52. doi: 10.22092/isfj.2017.110297