محمدی, مونا, بهرامیان, سمیرا, رخزادی, اسعد. (1395). یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), 273-279. doi: 10.22092/isfj.2017.110277
مونا محمدی; سمیرا بهرامیان; اسعد رخزادی. "یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 3, 1395, 273-279. doi: 10.22092/isfj.2017.110277
محمدی, مونا, بهرامیان, سمیرا, رخزادی, اسعد. (1395). 'یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(3), pp. 273-279. doi: 10.22092/isfj.2017.110277
محمدی, مونا, بهرامیان, سمیرا, رخزادی, اسعد. یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(3): 273-279. doi: 10.22092/isfj.2017.110277