جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. (1395). بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 29-42. doi: 10.22092/isfj.2017.110237
سیدعلی جعفرپور; رحیمه اصفهانی; سید مهدی جعفری. "بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1395, 29-42. doi: 10.22092/isfj.2017.110237
جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. (1395). 'بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 29-42. doi: 10.22092/isfj.2017.110237
جعفرپور, سیدعلی, اصفهانی, رحیمه, جعفری, سید مهدی. بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 25(2): 29-42. doi: 10.22092/isfj.2017.110237