مرادی, یزدان, مصدق, مجید, فهیم دانش, مریم. (1392). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 113-125. doi: 10.22092/isfj.2017.110124
یزدان مرادی; مجید مصدق; مریم فهیم دانش. "ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 113-125. doi: 10.22092/isfj.2017.110124
مرادی, یزدان, مصدق, مجید, فهیم دانش, مریم. (1392). 'ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 113-125. doi: 10.22092/isfj.2017.110124
مرادی, یزدان, مصدق, مجید, فهیم دانش, مریم. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 113-125. doi: 10.22092/isfj.2017.110124