آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,077
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,691
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. (1392). بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
یزدان مرادی; نسرین مشایی; بابک کرمی; قربان زارع گشتی. "بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1392, 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. (1392). 'بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 21(2): 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب