آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,441,061
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,509,599
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. (1392). بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
یزدان مرادی; نسرین مشایی; بابک کرمی; قربان زارع گشتی. "بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 2, 1392, 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. (1392). 'بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(2), pp. 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061
مرادی, یزدان, مشایی, نسرین, کرمی, بابک, زارع گشتی, قربان. بررسی ترکیبات تقریبی ، اسیدهای چرب و ارزیابی حسی گوشت ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و تیلاپیای هیبرید قرمز پرورش داده شده در آب لب شور زیرزمینی بافق - یزد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 21(2): 125-132. doi: 10.22092/isfj.2017.110061


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب