لشکری زاده, مهکامه, فرهنگی, مهرداد, آق, ناصر, صفری, امید. (1390). مقایسه میزان فعالیت آنزیمهای گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), 115-128. doi: 10.22092/isfj.2017.110012
مهکامه لشکری زاده; مهرداد فرهنگی; ناصر آق; امید صفری. "مقایسه میزان فعالیت آنزیمهای گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 3, 1390, 115-128. doi: 10.22092/isfj.2017.110012
لشکری زاده, مهکامه, فرهنگی, مهرداد, آق, ناصر, صفری, امید. (1390). 'مقایسه میزان فعالیت آنزیمهای گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), pp. 115-128. doi: 10.22092/isfj.2017.110012
لشکری زاده, مهکامه, فرهنگی, مهرداد, آق, ناصر, صفری, امید. مقایسه میزان فعالیت آنزیمهای گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(3): 115-128. doi: 10.22092/isfj.2017.110012