- اکبرینیا، ا. و میرزا، م.، 1387. شناسایی ترکیبهای معطر گیاه دارویی آویشن دنایی کشت شده در قزوین. علوم پزشکی قزوین، 12(3): 62-58.
- امیدی، م. و فرزین، ن.، 1388. راهکارهای بیوتکنولوژی در افزایش کارآیی گیاهان دارویی. همایش منطقهای غذا و بیوتکنولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، 14-13 اسفند.
- پازوکی، ع.، رضایی، ح.، حبیبی، د. و پاکنژاد، ف.، 1391. اثر تنش خشکی محلولپاشی آسکوربات و جیبرلین بر روی برخی صفات مورفولوژیکی متحوای نسبی آب برگ و پایداری غشای سیتوپلاسمی گیاه آویشن (Thymus vulgaris L.). زراعت و اصلاح نباتات ایران، 1: 14-1.
- حسنپور، ح.، برنارد، ف. و شاکر، ح.، 1386. بهینهسازی کشت بافت آویشن شیرازی (Zataria multiflora Bioss.) برای تولید اسید رزمارینیک. تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران، 27: 9-1.
- حسینی بهشتی، ب. و خوشخوی، م.، 1384. اثرهای محیط کشت و تنظیمکنندههای رشد بر ریزافزایی آویشن باغی (.Thymus vulgaris L.). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 6(2): 68-61.
- خرمی، م.، علیزاده، ا.، نوروزنژاد، م.ج. و رحمانی، م.، 1390. بررسی و مقایسه ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis) و آویشن باغی (Thymus vulgaris L.). ششمین همایش ایدههای نو در کشاورزی، دانشگاه آزاد خوراسگان، 10 اسفند.
- سلطانیپول، م.م.، محمدی، ع.، رهنما، ح. و عباسزاده، ب.، 1390. بررسی کالزایی در گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L). زراعت و اصلاح نباتات، 7(1): 54-45.
- طالبی، م.، اعتصام، ف.، سید طباطبایی، ب. و خاکسار، غ.، 1391. استفاده از ریزنمونههای گره و ترکیبات مختلف تنظیمکنندههای رشد در باززایی مستقیم پروانش (Catharanthus roeus L.). علوم و فنون کشتهای گلخانهای، 3(10): 65-55.
- قربانلی، م.، احمدی، ف.، منفرد، ا. و بخشی خانیکی، غ.، 1391. اثر تنش شوری و برهمکنش آن با آسکوربات بر میزان فعالیت آنزیمهای کاتالاز، آسکوربات پراکسیداز، پرولین و مالون دیآلدئید در گیاه زیره سبز (Cuminum cyminum L.) چهار هفته بعد از جوانهزنی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28(1): 27-14.
- مظفریان، و.، 1376. فرهنگ نامهای گیاهان ایران. انتشارات فرهنگ مصور، تهران، 750 صفحه.
- موافقی، ع.، حبیبی، ق. و علیاصغرپور، م.، 1387. باززایی گیاه دارویی کور (Capparis spinosa L.) با استفاده از کشت قطعات هیپوکوتیل. زیستشناسی ایران، 21(2): 297-289.
- نیکآور، ب.، مجاب، ف. و دولتآبادی، ر.، 1383. بررسی اجزای تشکیلدهنده اسانس سرشاخههای گلدار آویشن دنایی. گیاهان دارویی، 1(13): 49-45.
- ولیزاده، م. و کاظمی تبار، ک.، 1389. باززایی گیاهچه از ریز نمونههای هیپوکوتیل آویشن دنایی در محیط درون شیشه. یازدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه شهید بهشتی تهران، 4-2 مرداد.
- Dodds, J. and Roberts, L., 1987. Experiments in Plant Tissue Culture. Cambridge Unversity Press, UK, 276p.
- Horemans, N., Foyer, H.C., Potters, G. and Asard, H., 2000. Ascorbate function and associated transport system in plant. Plant Physiology and Biochemistry, 38(7-8): 531-540.
- Kumar, O.A., Tata, S.S. and Rupavati, T., 2002. In vitro induction of callusogenesis in chili peppers (Capsicum annuum L.). International Journal of Current Reseaech, 3: 42-44.
- Mirshekar, A., Honarvar, M., Mohammadi, F. and Alizadeh, A., 2014. Optimization of tissue culture of Thymus daenensis Celak. American-Eurasian Journal Agricultural and Environmental Science, 14(9): 949-953.
- Rosales, M.A., Ruiz, J.M., Hernández, J., Soriano, T., Castilla, N. and Romero, L., 2006. Antioxidant content and as ascorbate metabolism in cherry tomato exocarp to temperature and solar radiation. Journal of Science Food and Agriculture, 86(10): 1545-1551.
- Rudnicki, R.M. and Nowak, J., 1976. Studies on the physiology of hyacinth bulbs (Hyacinthus orientalis L.): vi. hormonal activities in hyacinth bulbs during flower formation and dormancy release. Journal of Experimental Botany, 27(2): 303-313.
- Saez, F., Sanchez, P. and Piqueras, A., 1994. Micropropagation of Thymus piperella. Plant Cell, Tissue and Organ Culture, 39: 269-272.