- احمدی، ل.، میرزا، م. و کالیراد، ع.، 1380. بررسی تأثیر زمان کشت دیم بر روی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 7: 100-89.
- امین پور، ر. و موسوی، ف.، 1373. اثرات تعداد دفعات آبیاری بر مراحل نمو, عملکرد و اجزاء عملکرد دانه زیره سبز. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران، 1(1): 7-1.
- جعفرزاده، ع.ا.، 1377. مطالعات تفصیلی 26 هکتار از اراضی و خاکهای ایستگاه تحقیقاتی کرج. دانشگاه تبریز. 81-1.
- زهتاب سلماسی، س.، 1380. بررسی اثرات اکوفیزیولژیک آبیاری و تاریخ کاشت بر روی رشد، عملکرد، اسانس، آنتول در گیاه دارویی انیسون. پایان نامه دکتری، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز.
- کاظمی سعید، ف.، 1381. بررسی تأثیر تنش آبی و کود نیتروژنی بر میزان رشد عناصر معدنی محتوی بافت و اسانس در گیاه زیره سبز (Cuminum cyminum L.). پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، 122 صفحه.
- کافی، م.، 1369. مطالعه اثر دفعات کنترل علف هرز، فاصله ردیف و تراکم بر رشد و عملکرد زیره سبز. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه مشهد، 203 صفحه.
- Furia, T. and Bellanea, N., 1995. Fenurolls Hand Book of Flavor in Ingredients. Vol. 1-3, CRC press, pp. 77.