- حسینی، ع.، 1376 . فرآوری زعفران. مؤسسه کشاورزی و خدمات زعفران کاری زرگل.
- زرگری، ع .، 1369 . گیاهان دارویی. چاپ پنجم. انتشارات دانشگاه تهران، جلد چهارم، 924 صفحه.
- صداقت، ن.، 1379. تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی. دقت، 232 صفحه.
- عاطفی، م.، 1378 . بررسی اثر خشک کردن انجمادی بر فاکتورهای کیفی زعفران. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی.
- فاطمی، ح.، 1380 . شیمی مواد غذایی. شرکت سهامی انتشار، 480 صفحه.
- مؤمنی، ت.، 1379. عصارههای گیاهی. شهید فرهاد رضا. 148 صفحه.
- میرحیدر، ح.، 1372 . معارف گیاهی، کاربرد گیاهان در پیشگیری و درمان بیماریها. دفتر نشر فرهنگ اسلامی تهران، جلد دوم، 535 صفحه.
- همتی کاخکی، ع.، 1370 . گزارش طرح پژوهشی: بررسی تأثیر روشهای مختلف خشکانیدن در کیفیت زعفران. سازمان پژوهشهای علمیو صنعتی ایران ، پژوهشکده خراسان.
- Abdullaev, F.I., 2002. Cancer Chemopreventive and tumoricidal properties of saffron (Crocus sativus L.). Experimental Biology and Medicine, 227: 20-25.
- Nair, S.C., Kurumboor, S.K. and Hasegawa, J.H., 1995. Saffron Chemoprevention in biology and medicine: a review. Cancer Biotherapy, 10: 257-264.
- Raina, B.L., Agarwal, S.G., Bhatia, A.K., Gaur, G.S., 1996. Changes in pigments and volatiles of saffron (Crocus sativus L.) during processing and storage. Journal of Science Food and Agriculture, 71: 27-32.
- Tarantilis, P.A., Morjani, H., Polissiou, M. and Manfait, M., 1994. Inhibition of growth and induction of differentiation of promyelocytic leukemia (HL-60) by carotenoids from Crocus sativus L.. Anticancer Research, 14: 1913-1918.