- دوازده امامی، س.، 1380. شناسایی واریتهها و کولیتوارهای گل محمدی کاشان. گزارش نهایی شماره 449/80. مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان، 37 صفحه.
- رضایی، ع. و سلطانی، ا.، 1377. مقدمهای بر تحلیل رگرسیون کاربردی. انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان، 294 صفحه.
- زینلی، ح.، 1377. بررسی الگوی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی ارزیابی عملکرد و اجزاء آن در کنجد. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- زینلی، ح.، 1382. بررسی تنوع صفات زراعی، سیتوژنتیک، فیتوشیمیایی در نعناعهای ایران. پایان نامه دکتری، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- سیاهسر، ب.، 1376. تجزیه و تحلیل چند متغیره، جهت بررسی تنوع ژنتیکی و اجزاء عملکرد سویا. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- صباغپور، ح.، 1373. همبستگی صفات و تجزیه علیت در ارقام ماش. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
- طبایی عقدایی، س.ر.، 1383. بررسی عملکرد گل و صفات مورفولوژیکی در تعدادی از ژنوتیپهای گیاه گل محمدی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 20(1): 122-111.
- قوامی، ف.، 1376. بررسی تنوع خصوصیات مورفولوژیکی، فنولوژیک و الگوهای الکتروفورتیک پروتئین دانه ماش. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- میرزایی ندوشن، ح.، 1367. بررسی تنوع ژنتیکی و جغرافیایی در کلکسیون لوبیای ایران. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
- Dewy, D.R., and Lu, K.H., 1959. A correlation and path coefficient analysis of component of crested wheat grass seed production. Agronomy Journal, 51: 515-518.
- Fraser, J. and Eaton, G.W., 1983. Application of yield component analysis to crop research. Field crop Abstract. 39: 787-797.
- Gammerman, A.F., Kadayev, G.N. and Yacenko-Khmelevskyi, A.A., 1983. Herbs.International Rose Hip Conference, Moscow, 9-12 December: 114-119.
- Johnson, R.A., and Wichern, D.W., 1982. Applied Multivariate Statistical Analysis. Prentice Hall International Inc., New York, 507 p.
- Novruzov, E., 2003. Pigments of reproductive organs of species Rosal. Azerbaijan, NAS, Ser. Biological Science, 3: 376-382.
- Singh, S.P. Kayiyar, R.S., 2001. Correlation and path analysis for flower yield in rosa damascena. Mill. Herb, Spices and Medicinal plants, 8(1): 43-51.