آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,441,045
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,509,581
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
مجتبی ابولوردی; مرتضی چاجی; صالح طباطبائی; طاهره محمدآبادی; محمدرضا قربانی. "تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1396, 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(1): 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب