آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,667,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,598,897
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
مجتبی ابولوردی; مرتضی چاجی; صالح طباطبائی; طاهره محمدآبادی; محمدرضا قربانی. "تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1396, 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(1): 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب