آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,959,690
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,873,581
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
مجتبی ابولوردی; مرتضی چاجی; صالح طباطبائی; طاهره محمدآبادی; محمدرضا قربانی. "تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 1, 1396, 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(1), pp. 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792
ابولوردی, مجتبی, چاجی, مرتضی, طباطبائی, صالح, محمدآبادی, طاهره, قربانی, محمدرضا. تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(1): 21-31. doi: 10.22034/vj.2017.107792


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب