آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,471,838
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,907,197
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
علی اسدی کنگرشاهی; نگین اخلاقی امیری. "تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1395, 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). 'تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(2): 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب