آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,158
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,192
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
علی اسدی کنگرشاهی; نگین اخلاقی امیری. "تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1395, 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1395). 'تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(2): 137-148. doi: 10.22092/ijsr.2016.106716


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب