خیری, فرشید, فتح الهی, سمیرا. (1394). اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(16), 29-38. doi: 10.22092/aasrj.2015.106548
فرشید خیری; سمیرا فتح الهی. "اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 16, 1394, 29-38. doi: 10.22092/aasrj.2015.106548
خیری, فرشید, فتح الهی, سمیرا. (1394). 'اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(16), pp. 29-38. doi: 10.22092/aasrj.2015.106548
خیری, فرشید, فتح الهی, سمیرا. اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 4(16): 29-38. doi: 10.22092/aasrj.2015.106548