- آمارنامه کشاورزی. 1390. معاونت برنامهریزی و اقتصادی دفتر آمار و فنآوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی.
- بصیری، ش.، 1383. مقایسه روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی پیاز با هدف ضایعات کمتر و عمر انبارمانی بیشتر. گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت: 1152/83.
- سعیدیراد، م. و مختاریان، ع.، 1388. اصول علمی کاربردی کاشت، داشت و برداشت زعفران. انتشارات غلامی، 111 صفحه.
- Cavusoglu, A., 2010. The effects of cold storage of saffron (Crocus sativus L.) corms on morphology, stigma and corm yield. African Journal of Agricultural Research, 5(14): 1812-1820.
- Molina, R.V., Valero, M., Navarro, Y., Garc, A. and Guardioloa, J.L., 2005. Low temperature storage of corms extends the flowering season of saffron (Crocus sativus L.). The Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 80(3): 319-326.
- Sanguansri, P. and Gould, I.V., 1990. Onion: artificial curing system and objective quality evaluation. Agricultural Engineering Conference, Toowoomba, Australia, 11-14 November: 333-337.
- Siracusa, L., Napoli, E.M., Ruberto, G., Gresta, F. and Lombardo, G.M., 2010. Effect of corms storage conditions on quantitive and qualitative traits of saffron: an agro chemical study. Acta Horticulturae, 850: 185-189.