آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,785
تعداد مقالات31,680
تعداد مشاهده مقاله40,111,655
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,605,218
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. (1394). تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(6), 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
بهجت پورسینا; پریسا سلیمانی رودی; محمد صدقی; علی طیبی‌پور. "تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 6, 1394, 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. (1394). 'تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(6), pp. 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(6): 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب