آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,169
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. (1394). تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(6), 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
بهجت پورسینا; پریسا سلیمانی رودی; محمد صدقی; علی طیبی‌پور. "تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 6, 1394, 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. (1394). 'تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(6), pp. 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892
پورسینا, بهجت, سلیمانی رودی, پریسا, صدقی, محمد, طیبی‌پور, علی. تأثیر پودر نعناع (Mentha piperita L.)، آویشن (Thymus vulgaris L.) و کاسنی (Chicorium intybus L.) بر عملکرد و بافت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(6): 1035-1046. doi: 10.22092/ijmapr.2016.105892


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب