منوچهری، س. و ملکوتی، م. ج. 1379. ارزیابی نسبت پتاسیم به کلسیم در میوه سیب. شورایعالی کاربرد کودهای بیولوژیک و استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی. نشریه فنی شماره 205. تهران. ایران.
2-طلایی، ع. 1377. فیزیولوژی درختان میوه مناطق معتدله. ترجمه چاپ اول. انتشارات دانشگاه تهران شماره 2394. تهران. ایران.
3- ملکوتی، م. ج. و طباطبایی، س. ج. 1377. ضرورت محلول پاشی کلرور کلسیم برای بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی و حل مشکل لهیدگی سیب در کشور. نشریه فنی شماره 14. شورایعالی سیاستگذاری کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی. نشر آموزش کشاورزی. وزارت جهاد کشاورزی. تهران.
ایران.
4- دولتی بانه، ح. و طاهری، م.1380. نقش کلسیم در افزایش مدت نگهداری و حفظ کیفیت میوه ها در سردخانه.ارومیه. ایران.
5- شرایعی، ح.، شاه بیک، م. و رضائیان. س. 1381. اثر کلرور کلسیم به صورت محلول پاشی بر روی سفتی بافت و خصوصات کیفی میوه سیب قرمز لبنانی در خراسان. مجله تحقیقات مهندسی کشور. کرج. ایران.
6- شهابی، ع. ا. و ملکوتی. م. ج. 1379. محلول پاشی کلسیم ضرورتی انکار ناپذیر برای بهبود خواص کیفی میوه های انباری در خاکهای آهکی کشور. نشریه فنی شماره 136. نشر آموزش کشاورزی. سازمان تات. وزارت کشاورزی.کرج. ایران.
7- علیپور، ز.، ابراهیمی، س.، شهابی،ع. ا. وملکوتی، م. ج. 1380. تازه های کلسیم، نقش کلسیم درارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی. نشریه فنی شماره 265. شورایعالی کاربرد کودهای بیولوژیک و استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی. کرج. ایران.
8-ملکوتی، م. ج. و طباطبایی. س. ج. 1379. تازه های کلسیم(نقش کلسیم در بهبود خصوصیات کیفی میوه در خاکهای آهکی کشور). نشریه فنی شماره 148. نشر آموزش کشاورزی. سازمان تات. وزارت کشاورزی. کرج. ایران.
9- Conway, W. S., Sams, C. E.and Hiekey, K. D. 2001. Pre and postharvest calcium treatment of apple fruit and its effects on quality. (Abstract). International Symposium on Foliar Nutrition of Prennial Fruit Plants. ISHS. Meran. Italy.
10- Malakouti, M. J., and Souri, M. K. 2001. Effects of calcium applications on the color of apple juice in two varieties grown in the calcareous soils of Iran. (Abstracts). International Symposium on Foliar Nutrition Fruit Plants. ISHS. Meran. Italy.
11- Malakouti, M. J., Tabatabai, S. J. Shahabi, A. and Fallahi, E. 1999. Effects of calcium chloride on apple fruit quality of trees grown in calcareous soil. J. of Plant Nutri.
22 (9), 1451 - 1456.
12- Raese, J. T., Drake, S. R. and Staiff, D. C. 1999. Calcium sprays, time of harvest, and duration in cold storage affects fruit quality of d'Anjou pears in a critical year. J. of Plant Nutri. 22 (12), 1921 - 1929.
13- Siddiqui. S., and Baangerth, F. 1995. Effect of preharvest application of calcium of flesh firmness and cell wall composition on apples influence of fruit size. J. Hort. Sci. 70 (2): 263 - 269.
14- Saftner, A., and Conway, W. S. 1998. Effects of postharvest calcium chloride treatments on tissue water relations; Cell wall calcium levels and postharvest life of ' Golden Delicious' apples. J. Am. Soc. Hort. Sci. 123 (5), 893 - 897.
15- Faust, M. 1989. Physiology of temperate zone fruit trees. John Wiley and Sens, NewYork.
16-Fallahi, E., Conway, W. S. Hickey, K. D. and Carle, Sams, E. 1997. The role of calcium and nitrogen in postharvest quality and disease resistance of apples. Hort Sci. 32(5), 831-835.
17-Neilson, G. H., Meheriuk, M. and Moyls, A. L. 1985. Calcium concentration of Golden delicious apples as influenced by foliar sprays and trunk injection. Hort Sci. 20 (2), 232-233.