آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,959,835
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,878,478
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری پیرسرائی; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 107, 1394, 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). 'تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), pp. 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(107): 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب