آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,442
تعداد مشاهده مقاله48,906,017
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,346,782
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری پیرسرائی; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 107, 1394, 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). 'تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), pp. 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(107): 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب