آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,667,106
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,600,331
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
سارا بهشتی مقدم; زربخت انصاری پیرسرائی; حمید دلدار; سید علی جعفرپور. "تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 107, 1394, 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). 'تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), pp. 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(107): 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب