بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجههای خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
سارا  بهشتی مقدم; زربخت  انصاری پیرسرائی; حمید  دلدار; سید علی  جعفرپور. "تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجههای خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 107, 1394, 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. (1394). 'تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجههای خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(107), pp. 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419
بهشتی مقدم, سارا, انصاری پیرسرائی, زربخت, دلدار, حمید, جعفرپور, سید علی. تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجههای خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(107): 229-240. doi: 10.22092/asj.2015.102419